Webasto - 12V 8KW dizelski grelnik zraka

Webasto - 12V 8KW dizelski parkirni grelnik, dizelski grelnik zraka z LCD-jem in daljinskim upravljalnikom, nizka poraba energije, popoln za avtodome, avtomobile, tovornjake, čolne, avtobuse.

Odkrijte popolno rešitev za ogrevanje vozila v hladnih zimskih dneh s 8KW 12V dieselskim grelnikom zraka. Z inovativno tehnologijo, nizko porabo energije in udobnimi funkcijami, vključno s termostatom, timerjem, in daljinskim upravljanjem, ta riscaldilnik ponuja učinkovito ogrevanje v vozilih, kot so avtomobili, kamperi, tovornjaki, terenska vozila in drugi. Enostavna namestitev in komplet dodatkov omogočata prilagodljivo postavitev, medtem ko kompakten dizajn omogoča prenosljivost in uporabo doma ali v delavnici.

Nizka raven hrupa, hitro segrevanje in visoka kakovost
V mrzlem vremenu vam nudimo ta 12 V dizelski grelec, ki vas bo grel vso zimo. Dizelski grelnik se hitro segreje in hitro odstrani zmrzal iz oken. Zaradi majhne porabe goriva in energije je primeren za daljši čas delovanja. Ta 12 V dizelski parkirni grelnik lahko namestite kamor koli v svoje vozilo in ga enostavno upravljate z daljinskim upravljalnikom ali LCD zaslonom.

Učinkovit dizelski grelec
Nizka poraba energije
LCD in daljinski upravljalnik
Namestitev brez napora

375,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava
7-20 dni
SKU
Ama: Vebasto - 12V 8KW

Webasto - 12V 8KW dizelski grelnik zraka

✅ Učinkovit dizelski grelec: Moč grelnika: 8KW; Nazivna napetost: 12V; Delovna temperatura grelnika: -40 ~ +50; Delovna temperatura oljne črpalke: -40 ~ +40. V mrzlih zimskih dneh priporočamo ta dizelski grelnik zraka za ogrevanje vašega avtomobila in odstranjevanje zmrzali stekel. S hitrim segrevanjem in nizkim hrupom aluminijasti grelnik deluje gladko v vseh težkih okoljih.
✅ Nizka poraba energije: Poraba goriva: 0,11-0,51 (L/H); Gorivo Bencin: samo dizel. Dizelski grelec je opremljen z oljno črpalko, ki natančno nadzoruje dovod goriva za popolno zgorevanje, varčuje z energijo in deluje gladko. Poln 10 l/2,6 gal rezervoar za gorivo napaja vaš grelec do 100 ur, kar zagotavlja nizke emisije in dolgotrajno delovanje.
✅ LCD in daljinski upravljalnik: Naš dizelski parkirni grelnik je opremljen s pametnim LCD monitorjem in daljinskim upravljalnikom. Ko sta aktivirana, lahko časovnik in termostat grelnika prilagodite samodejno ali ročno z vgrajenega LCD-zaslona. Poleg tega lahko temperaturo spremenite z daljinskim upravljalnikom, kar vam omogoča, da ogrejete svoj avto, preden vstopite v mrzla zimska jutra.
✅ Enostavna namestitev: Celotna dodatna oprema: 1 x oljna črpalka, 1 x 10L rezervoar, 1 x LCD stikalo, 1 x daljinski upravljalnik, 1 x dušilec zvoka, 1 x oljni filter, 1 x zračni filter, 1 x dovod cevi, 1 x izpušna cev, 1 x komplet za namestitev. Celoten komplet dodatne opreme olajša namestitev tega parkirnega grelnika v vaše vozilo. Možno ga je fleksibilno namestiti v potniški prostor, v prtljažnik ali pod zabojnik.
✅ Široka uporaba: kot spremljevalec pri ogrevanju vseh dizelskih vozil se grelec pogosto uporablja za ogrevanje kabin avtomobilov, avtodomov, počitniških prikolic, tovornjakov, ladij itd. Ta grelna naprava neodvisno oddaja vroč zrak, ne da bi povzročila obrabo ali ogljik v motorju, s čimer podaljša življenjsko dobo motorja za 30 %. S kompaktno in prenosno zasnovo je tudi odlična izbira za dom in trgovino.

Dimenzije izdelka: 38,6 x 14 cm
Toplotna moč: 8 kilovatov
Napajanje: 12V
Teža: 4,5 kg

 

 

Več informacij
Dolžina: 38,6 cm
Širina: 14 cm
Višina: 14 cm
Teža: 4,5 kg

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!