VEČNAMENSKI ROČNI VOZIČEK ZA DVIGOVANJE INVALIDOV

INVALIDSKI PRIPOMOČKI

1.205,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava
5-10 dni
SKU
Am: ‎YRH-0001

Večnamenski ročni voziček za dvigovanje invalidov

Ročni voziček za invalide pomaga starejšim osebam, da zlahka stopijo na dvigalo za starejše za kopanje, prehranjevanje in stranišče.

  • Invalidski vozičekRočni voziček 4 v 1 - Ta voziček za starejše združuje invalidski voziček, dvigalo za invalide, stol za prhanje za invalidske vozičke in stranišče za invalidske vozičke v eno, kar zadovoljuje različne življenjske potrebe starejših in invalidov. Popolnoma rešiti problem premikanja starejših iz invalidskih vozičkov, postelj, stranišč in tušev v življenju. Naj se bolniku povrne upanje v življenje, negovalčevo delo pa bo lažje in učinkovitejše.
  • Invalidski vozičekLažja mobilnost - Naše ročno dvigalo za invalidske vozičke ima odprt dizajn, kar olajša pomoč starejšim pri vstajanju in izstopanju iz invalidskega vozička. Višino dvigala prilagodite višini postelje, naslonjala za roke na obeh straneh invalidskega vozička razširite za 180°. Olajšajte starejšim prestop iz postelje, stola, kavča na invalidski voziček. Preprečite nesreče, kot so poškodbe pri kotaljenju in padcih, ki jih povzroči nepravilno ravnanje.
  • Invalidski vozičekVarnost in stabilnost - Dvigalo za starejše invalide je izdelano iz titanove zlitine in letalskega aluminija. Odprt in nastavljiv del invalidskega vozička se zapira z dvojno zaponko, kar je varnejše za uporabo. Tiha kolesa so prožna in enostavna za manevriranje. Material avtomobilske pnevmatike zagotavlja, da invalidski voziček ne drsi po vodnih tleh, kot so stranišča. Prestal 50 intenzivnih varnostnih testov, preden je zapustil tovarno.
  • Invalidski vozičekZložljiva zasnova - Ročni voziček s koleščki ne more le zadovoljiti dejavnosti starejših v zaprtih prostorih, ampak ga je mogoče preprosto zložiti brez orodja. Pripomoček za mobilnost je mogoče preprosto namestiti v prtljažnik vozila, ne da bi zavzel preveč prostora, kar ljudem s težavami pri potovanju omogoča potovanje na prostem z družino in prijatelji, tako da lahko invalidi lažje uživajo v zunanji pokrajini in zmanjšajo pritisk na razpoloženje.
  • Invalidski vozičekNaša zaveza - Invalidski voziček z WC-jem je namenjen pomoči invalidom in starejšim v družini pri boljšem reševanju problema motoričnih težav v življenju. Zdravstvenemu osebju omogoča, da se znebi ročnega dvigovanja pacientov in jih lažje in učinkoviteje premika.

Opis izdelka

Zavzema se za skrb za gibalno ovirane osebe, kot so invalidi in starejši, da se znebijo gibalnih težav in duševnega pritiska ter lahko doživijo čudovit svet. Pri potovanju omogoča potovanje na prostem z družino in prijatelji, tako da lahko invalidi lažje uživajo v zunanji pokrajini in zmanjšajo pritisk na razpoloženje. Prenosno stranišče za starejše ima namen pomagati invalidom in starejšim na domu k boljšemu reševanju problematike gibalnih motenj v življenju. Omogoča medicinskemu osebju, da se znebi ročnega dvigovanja pacientov in jih lažje in učinkoviteje premika. Oskrbovanci/pacienti pridobijo pomembne telesne in psihološke koristi, če ohranjamo njihovo mobilnost in izbira pravih mehanskih pripomočkov je ključnega pomena za njeno ohranjanje. Naš voziček ponuja široko paleto pripomočkov za dvigovanje v stoječ položaj za vse ravni mobilnosti, spodbuja rehabilitacijo mobilnosti in oskrbovance/paciente, da ohranijo svojo raven le-te.

  • Nosilna teža: 120 kg
  • Višina dviga: 14 cm
  • Širina prehoda: 55 cm
  • Način zaviranja: ročno zaviranje

4 v enem, starejšim rešuje vaše težave z mobilnostjo v življenju.

Odprta zasnova olajša oskrbo starejših.

Priročno stranišče za starejše ima odprto zasnovo, zaradi česar je starejšim bolj udobno in varno, da stopijo na toaletni stol za starejše in z njega, in ga lahko upravlja ena oseba. Prilagoditev višine, ki jo je mogoče dvigniti in spustiti, lahko ustreza različnim življenjskim scenarijem, kar omogoča starejšim ali invalidom, da prosto vstopijo in izstopijo iz spalnice, dnevne sobe, jedilnice in kopalnice.

180° način odpiranja za vstopanje in izstopanje iz stola na kolesih

Nastavljivo dviganje višina za potrebe različnih scenarijev

Zložljiva zasnova ustreza potovanjem na prostem

Visokokakovostna zlitina titanovega aluminija za letala, vodoodporna in proti rjavenju

8 stopenj, nastavljivih po višini

Zaklepanje z dvojno zaponko

Prilagoditev višine približno 14 cm vam omogoča fleksibilno prilagajanje glede na potrebe okolja in prizorišča, zaradi česar je bolj udoben za ljudi z omejeno mobilnostjo. Metoda zaklepanja preprosta in stabilna Zasnova zaponke in varnostnega pasu omogoča varnejšo uporabo.