Novi profesionalni nadrezalnik za zidne utore 2700 W

Profesionalno orodje

352,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava
2-5 dni
SKU
nadrezalnik za zidne utore 2700 W

Novi profesionalni nadrezalnik za zidne utore 2700 W

Širina in globina utora sta nastavljiva tako, da ustrezata potrebam različnih pregonov na steni. Največja globina: 41 mm. Največja širina: 42 mm. Premer žaginega rezila: 125 mm.

Električni rezalnik je zasnovan z infrardečo osvetlitev in mobilni pokrov. Infrardeči žarki naredijo pozicioniranje in rezanje bolj natančno. Zaščitna obloga, ki lahko blokira prah, je tudi mobilna, da ne bi dobili slepih pik utorov.

Naš betonski rezalni stroj je opremljen z vodno črpalko in dolgo vodno cevjo, ki se lahko uporablja za nadzor prahu proizvedenih, da bi zaščitili varnost uporabnikov. Poleg tega lahko ta stenski mlinec podpira tudi sesalnik, ki ni vključen v naš paket.

Ta rezalec ploščic je zelo učinkovit z dvema ergonomskima ročaje, ki sta tako nastavljiva po nastavljivosti in čistem bakrenem motorju, ki zagotavlja dobro podporo za delovanje stroja. Poleg tega je na voljo z zaščito pred uhajanjem zaradi varnosti.

Zelo enostavna namestiti žag - rezil (1 do 8 kom). Ta električna betonska žaga se pogosto uporablja podjetjih, strokovnih projektih hidroelektrarn in gradbiščih, primernih za keramične spone, beton, rdečo opeko, votlo opeko, marmor in tako naprej.

Z rezalnikom lahko režete vse materiale kot so keramične ploščice, opeke in drugi materiali.